longboard...

hejhallå där! Jag har funderat på om longboard är enklare att åka än skateboard. Jag hade så gärna velat kunna åka longboard... men jag är osäker på om jag vill lägga pengar på en. Jag hade velat kunna åka liksom bara åka framåt inte i rampar och sånt. så sugen på det... men jag vet inte. om någon är pro på longboard får den ju gärna lära mig!
kram kram


teater i jönköping nästa!

Jag kom in på teater i jönköping, börjar nu till hösten och är så himla glad, lycklig! wohooooooooo!

framtid

Ibaldn kan jag tycka det är mysigt att tänka på framtiden, hur jag vill att mitt liv ska se ut när jag är 30 år. Jag planerar ingenting, för det får bli som det blir... men drömma får man!

Jag flyttar till stockholm eller Södertälje...

Jag vill bli skådespelerska, jag har inte testat många olika stilar. men jag gillar clown och commedia, men jag tror jag kan gilla ''klassisk'' också.

Jag gifter mig fint!

får en fin familj. Jag vill adoptera, jag är inte säker på om jag vill ha egna ''biologiska'' barn. tre ska det va, två pojkar och en flicka.

vi köper ett fint hus, i någon av dessa stilar. eller ett gammalt stenhus inne i stan.
- stort kök
- ljusa rum
- med inslag av grekisk och romersk konst i inredningen
- stort sällskapsrum
- ett rum där man kan vara kreativ: bygga, pyssla, måla, spela musik och massa mer
- nära till naturen

Jag vill ha två hundar, och eftersom jag vill att mamma och johan ska kunna komma och hälsa på.. samt andra allergiker vill jag ha två lhasa apsos (den rasen min hund tassa är). jag vill ha två för att dom ska kunna gör varandra sällskap när vi inte är hemma.

vårat semesterhus ska ligga i grekland! Det har jag redan bestämt!

Rebecca och Fiona - Bullets


watcha got


Vad tycker ni om Dessies låt?
Jag tycker den var förvånansvärt bra. Jag trodde den skulle bli dålig, sorry (förutfattade meningar)
Jag tycker låten var bra samt videon. Jag gillar den så mycket, så den är tillochmed en favorit på min spotifylista!


religion och tro

Jag får ofta frågan om jag är kristen. Jag kan inte säga att jag är ''kristen'' men jag tror på en gud. Att det finns någon som vakar över mig och vill mig väl. Att big bang inte skedde av en slump, att det som händer och det vi gör har en mening, är inte livet meningslöst annars. Jag tror inte man måste ta emot guds kärlek när man är nere på jorden. Alla får chansen efter livet, om gud skapade oss och älskar oss, vill han inte ge alla samma chans?
Jag tror inte att det finns en religion som är den rätta. Alla människor har olika uppfattningar om allt och alla, så varför skulle inte man kunna ha olika uppfattningar om livet, och dess betydelse. Jag kan känna igen mig i flera olika religioner, men det är inget som passar mig perfekt. Jag tycker inte religionen har någon betydelse utan att det är tron som är den viktigaste!

Jag har så mycket att säga om detta ämnet, men jag nöjer mig så här. Ha det bra ;)



american dream



fjädrar


dom jag tycker är finast är den längst upp till höger, svalan i nacken och fjädern på handleden.




anagina!



hahha, oftast skrattar jag inte åt henne, men denna videon fick mig att dö av skratt!

Glad midsommar?

Nu har jag kommit hem från halmstad/gullbranna... helt okej. Orkar inte säga något mer. nu ska jag städa mitt rum och pyssla litegranna, bjuder inte på någon bild just nu för jag är grå. imorgon går jag upp klockan kvarti sex, joooobbaaaaa! :(
ses!

Inspiration



älskar den vita klänningen till höger! så vacker!



Tyras.se!

underbar klänning

Hittade en underbar klänning från NELLY! blev nästan kär i den.

Juni Favoriter



sommarlovet får vänta!

Jag jobbar nu i fyra veckor, sommarjobb,  jag jobbar på tekniskakontoret. Jag rensar rabatter, ja det är det jag gör.
Ganska tråkigt, men man får pengar för det! Jag har ett långt sommarlov iallafall, så det gör inget att jag jobbar endel av det. Jag ska förhoppningsvis på helsingborgsfestivalen med några fina vänner och till Visingsö på medeltidsmarknad, då Julia och Agnes ska följa med, myyyys! Annars har jag inte planerat särskilt mycket, det blir som det blir.

Helsingborg, förra året!





kalas fika

Emma fyllde ju 17 år i lördags, så mormor och morfar var här ikväll. Vi åt pappas hemmagjorda pizza, och jag hade ''bakat'' en smulpaj med 5 olika sorters bär i. Det var riktigt mysigt!


Inspiration





emma gästbloggar!

Konnichiwa läsare. Jag är Elins storasyster och jag fick äran att blogga här idag eftersom det är min födelsedag idag hihi. Jag tänkte blogga lite i Elins tema och då tänkte jag visa lite vad jag gillar för inredning och så. Elin visade mig detta huset som var till försäljning och jag tycker verkligen det är så sjukt fint.



Framsidan är jätte mysig med massa växter och jag älskar fönsterluckorna!!



Eftersom att jag är inne ganska mycket på buddhistspåret, så älskar jag tavlan på väggen! och för att inte tala om kistorna som soffbord!



Verandan är ju helt magisk, tänk vad mysigt att sitta här när det regnar eller på höstkvällar med tända ljus och mysa!!

Blessed be och ha det fint! <3 ta gärna en titt in på min blogg också www.thewhitelotus.blogg.se

Juni Favoriter



Älskar det stilrena, och dom blanka ytorna. Belysningen är planerad och snygg. älskar taklampan! Dom slitna mäblerena gör att rummet inte blir tråkigt.



diggar lampan stort. det blir ett fint mönster av den på väggarna. Men jag är en person som tröttnar ganska snabbt på visa inrednings detaljer, jag måste möblera om, ta bort och flytta på grejer. Detta är en lampa jag skulle tröttna på efter tre månader. tyvär!

jag säger bara en sak: Jag älskar det. Det är så enkelt, men genomtänkt. Jag älskar skrivbordet som har en spegel som yta!

Mysigt ställe!

kramar Elin!



Emma 17 år!

Grattis till min äldre syster Emma som fyller 17 år idag! Jag kan inte kalla henne storasyster eftersom jag är längre än henne ;)
Men grattis iallafall!

Emma och jag när vi var i Budapest i Ungern!
älskar dig!

Angelica Blick

En stor inspirationskälla ! angelicablick.se



Hejdå Grundskolan!

''Vi hade iallafall tur med vädret!''


Fina Annie och Kicke

Tijana, Jag, Agnes, Malin och Nathalie

hela föredetta 9ij!

Fina Annie och Daniel!


Gröndalskolans snällaste, roligaste och stiligaste killar!

Marcus!

Carro och Tijana!

Edward!

Hulda, Jag och Agnes

Daniel och Edward lär ut hur man äter med kinapinnar.. hahaha!

daniel, edward och Kicke

Jag, daniel och Edward

Tijana och Jag

Tijana och jag!

Edward, Daniel och Tijana

Tijana och Philip



Marcus visar upp sin tröja? eller nåt...

Annie och Kicke

Annie och Kicke!

Edward

marcus - ''Jag har hittat ved!''

Lamin och Agnes!

Brasan!

Kommer sakna er alla jättemycket!




Jag ser inköpslistan framför mig!

Jag har ju fått sommarjobb, och är väldigt glad att jag får pengar!
Detta står högt på inköpslistan!



den här tavlan, men jag vill byta ram!


Min sista obligatoriska skoldag!

Känns så konstigt att jag slutar grundskolan imon, att jag sedan går i skolan ''frivilligt'' !! känns otroligt bra, men också väldigt sorgligt. Imorgon ska jag vara finklädd och fin i håret. Jag har lockat håret nu, och testat göra min frisyr, jag är ganska nöjd! Jag tar kort imon, och visar hur jag ser ut!

Aktivitetsdagen var väldigt kul, jag kämpade på och jag känner mig riktigt nöjd med min insats!
här kommer lite bilder från dagen lånade av Matilda och Tijana!

http://mmmmatildas.blogg.se/
http://tijanazelic.blogg.se/




Måste bara säga att jag mår sjukt bra! Är så lycklig, mitt liv är så bra! Och jag är så tacksam för allt, Tack alla mina fina vänner och min fina familj som är så underbara!
Tack!

Aktivitetsdag!

Idag har vi aktivitetsdag i skolan... blöhöööö! finns inte ord för hur tråkigt det är! Men ska försöka gå in med en positiv inställning, behöver bara skriva av mig litegranna!
i eftermiddag ska och tassa jag träffa amanda och tippen. Blir roligt, tar nog lite kort!
Ni får ha en bra dag!


jag hoppas jag verkligen jag kommer in.

Idag har jag varit på audition i Jönköping, jag har ju sökt till teaterlinjen på Per Brahe. Det kändes bra! och jag hoppas jag verkligen jag kommer in.

Jag köpte också en bok. Ni vet vem Mia Skäringer är, en oerhört rolig och bra skådespelerska! Hon har skrivit en bok som heter ''Dyngkåt och hur helig som helst'' (härlig titel) haha, men den är säkert jätte kul!




Trist Lördag

Idag mår jag verkligen skit! Jag är trött, har mensvärk och har almänt tråkigt. Jag har också ett väldigt stökigt rum och det förvärrar allt! Jag har tänkt att ta tag i det nu, kan ju snart inte bo där själv.

lite inspiration som kanske får mig att vilja skärpa till mig och sätta igång med städandet.



bloggtorka

ja det kan man säga. Men det känns bra att ta lite pauser.

Nu har jag precis varit hos tandläkaren, gick bra! Jag som i vanliga fall hatar att gå till tandläkaren.
Det känns så tråkigt att vara i skolan, vi gör ingenting. Vi kollar bara på film hela tiden. Längtar till skolavslutningen om en vecka. På måndag ska jag på audition på Perbrahe gymnasiet i Jönköping, teater. Känns både pirrigt, kul och spännande. Tror det kommer gå bra!

här kommer lite bilder från klassresan.




tillbaka till medeltiden

Jag och min familj brukar åka på medeltidsmarknade runt om i Sverige på våren och sommaren. Det är som en familjehobby, eftersom min familj är lite för konstig och det duger inte med att åka på skidresa varje sportlov (alvarligt talat så kan jag inte åka skidor). Pappa han syr i läder och skin, väskor, pilkoger och sådant. Vi har ett medltidstält, och medeltida kläder. När jag följer med brukar jag fläta folks hår, som jag tar en liten slant för. Det är riktigt kul att få koppla bort allt och åka tillbaka till medeltiden. Vi får ju självklart ha mobiler och kameror men då går man bort från tältet, det är för att turisterna ska få ''rätt känsla''. Det kommer runt 30 knallar. En ganska stor marknad, med mycket folk. Endel knallar har det som jobb, men vi har det bara som en hobby. Det är kul att folk lever sig in i sin roll... det gör det hela mycket roligare. Jag tänkte visa ett kort på vad jag har för kläder.. men jag har inget, så ni får se det ikväll. Jag visar en liten annan bild, där man ser en liten skymt av min kläder.



Jag har egentligen långa ärmar på min vita blus, men när jag jobbar är det ganska smidigt att snurra dom runt armarna.

jaja, så kan det gå.

Jag hade egentligen sovmorgon idag.... och det kom jag på lite senare än vad jag hade tänkt mig. så nu får jag massor av tid över. Lagom kul! jaja, så kan det gå.
Idag slutar jag tidigt.. och det ska bli skönt, ikväll ska jag till min moster och kusiner! Ska bli mysigt. Ni får ha en bra dag, njut av värmen och solen!
Kramar Elin

RSS 2.0