Valborg!

Idag är det Valborg... förra årets valborgskväll var jätte rolig, och jag hoppas att årets också blir det!
Nu sitter jag och lyssnar på musik, Veronica Maggio för hela slanten.
Här kommer lite random bilder som jag skulle klicka ''gilla'' för!

Vart tog våren vägen?

Ja det kan man ju undra, det hann ju inte bli vår föns det blev 30 grader i solen. Men idag var det ganska kyligt ute, eller det blåste kallt iallafall. Sånt som får mig att tänka på vår och sommar;




Ha det bra! elin

Papier Mache

Hej! När jag var i Södertälje härom veckan så var vi på utställning... när jag var mindre tyckte jag det var
dööööö-tråkigt! Men nu tyckte jag det var jätte kul, vill gå på det oftare. Jag blev så himla inspirerad. En konstnär vid namn Marina Stenman hade ställt ut tavlor och papiermache figurer. Tyvär fick man inte ta kort.. men hittade papiermache figurer på datorn som hon gjort!







kramkram elin

Gult är fult?

Jag sitter nu och målar en uppgift till bilden i skolan, den går i gult och alla dess toner och nyanser. Jag söker gymnasie nu, ska gå bild och formgivning. Jag har idag också gjort klart färdighetsprovet som ska skickas i denna veckan. Den gick i blått... får ta kort på den och visa. Jag har aldrig riktigt gillat gult, men det kanske är för jag inte gett det en chans. Jag ska nog köpa en gul klänning i sommar.
Jag tycker faktiskt att detta är riktigt inspirerande och snyggt!



kramar elin

Det viktigaste av allt är ju såklart...

arbetsrummet,ska vara ett personligt och inspirerande rum. Jag gillar när det har en enkel grund t.ex. vita väggar så man kan ändra stil och färg i rummet när man tröttnat på det gamla. När det är ljust har jag lättare att jobba, jag blir positivare till det jag gör!




kramar elin

Välkommen!

Till min blogg! Jag heter Elin, och här kan du läsa om mode, konst, design, inredning, samt min vardag. Här tycker jag till... om du inte gillar det ta dig inte tiden att läsa, det blir bara frustrerande för dig själv ;)
Jag hade en blogg innan, men blev bloggberoende, jag slutade för att det gick för långt och jag mådde inte bra av det. Nu ger jag det en ny chans. Jag vill blogga för att då samlar jag på mig minnen... denna gången ska jag blogga för mig själv och inte för andra. Jag skriver när jag har lust. Men självklart är det roligt att dela med sig av livet till andra livsnjutare.
Ha det bra så ses vi kramisar elin!



RSS 2.0