SAKER SOM ÄR OCH INTE ÄR JAG

Jag är inte alls särskilt mycket för starka färger, och färgglada kläder! jag tycker det kan vara snyggt på andra, men det är inget jag sätter på mig! Jag gillar mer naturfärgade kläder i nyanserna, vitt, biege, grått och svart! Det kanske låter tråkigt men jag tycker det är fint!
NATURFÄRGADE KLÄDER OCH ACCESOARER.
Jag gillar högklackat att kolla på men inget jag kan bära, det är för oavslappnat. Jag känner mig väldigt begränsad i Högklackat. INTE HÖGKLACKAT PÅ MINA FÖTTER.
Jag bara älskar den TYPISKA GREKISKAGUDINNA STILEN, den är så naturligt vacker och fin! ÄLSKAR KLÄNNINGAR!
Jag är också en SILVERMÄNNISKA, guld kan jag tröttna på efter ett tag.
En annan sak som jag verkligen hissar är FRANSVÄSKOR! Det är så himla fint, har två stycken svarta. Men skulle så gärna vilja ha en vit stor!
FINA DIADEM är så fint, gärna med lite vita och silvriga stenar, det behöver inte vara stelt utan det kan vara som ett band man knyter i nacken. Jag har letat efter det perfekta till skolavslutningen... men inte hittat det !!

Det var allt för idag, KRAM!

skolavslutningen närmar sig...

och jag funderar på vad jaG ska bära till min långklänning, jag vet hur jag jag ska ha håret och vilka skor jag ska ha... men jag har aldrig smycken och funderar på om jag ska ha det till klänning. Hittade ett snyggt armband på stylebytyra.se ... jag tycker det är för mycket med två armband... är det fint till klänningen över huvudtaget?
HJÄLP!
klänningen ser väldigt beige ut på bilden men den är, ljusgrå!





There is something you don't say...





sitter och garvar ihjäl mig!

''Vilka jälva armar du har''
''nu känner jag mig liten''
''det är ju inte ens snyggt!''
hahahhahahahahhahahah dööööör!

http://www.youtube.com/watch?v=H-nIBAM1P0s&feature=youtu.be


Sania Claus





lets pretend you've missed me...


Kärlekens tunga talar till mig?

Det har varit otroligt mycket denna veckan! Igår var det vårrocken och jag var konferanciär (stavning) !!
Denna veckan har varit väldigt annorlunda och omvälvande... låter rubriken tala?


sania claus

http://saniaclaus.chic.se/
Hon har stil... ibland lite för mycket för min smak! Men hon är en stor inspirations källa! LIKE!


Petra Marklund



it feels like my heart is nailed to the floor


bara älskar det





Flätor

Jag bara älskar flätor! Det är ett stort gilla hos mig... När man lyckas med dom kan dom bli så vackra, det är ett gammlt stuk och det tycker jag är så härligt! Visar upp en jag gjort...



En gammal goding

Jag komm precis hem från skolan... mycket att stå i just nu! Iallafall, tänkte sätta mig och plugga svenska. Men innan dess vill jag lägga up en liten bild på en fin lite moped som jag skulle vilja ha såååååå mycket!
kram på det!

Grimaser

Satt och kollade igenom kameran, och såg att jag inte lagt upp bilder som jag tog i Södertälje hos farmor och farfar...
Min lillebror har en tendens att vara ganska oseriös på kort! Men det är mer än tillåtet!




Denna är helt klart bäst! Jag skulle ta kort på adam och pappa.. men när jag sedan kollade igenom bilderna, undrade jag varför adam ändrat face! (han hade gjort grimas när jag vänt huvudet.)



Klassresan till Stockholm!





Jag valde ut dom finaste bilderna från resan och satte ihop dom till ett lite collage!



Tack och hej för mig!

( det är en fjärdedel av alla bilder.. kanske blir att jag lägger ut dom i något annat samanhang, eller på facebook. Där jag heter Elin Carnhagen)

Varför hatar man söndagar?

Jo, för det är måndag dagen efter och då måste man gå i skolan, blöhöööö! Det gör ju inte saken bättre att man har muntligt nationellt i matte också... jaha, och nu ska plugga och städa mitt rum! HA EN TREVLIG KVÄLL, FÖR DET SKA JAG HA ;)


Nu hade jag velat ligga i en sån här.. och bara va!

inspiration





Hemma!!

Nu är jag äntligen hemma från stockholmsresan... idag är jag hemma och pluggar! har massor att göra, och slänger bara in ett litet snabbt inlägg. Jag bjuder nu på lite shopping och en trött jag på bild! har inte blivt särskilt mycket sömn denna veckan. Bilderna från klassresan kommer någon gång i helgen.

Jag har handlat Fashion against aids, smink, skolavslutningsklänning, och presenter jag inte kan visa här!
Kläderna är en aning skrynkliga efter att ha legat i påsar i en fullpackad väska, men jaja...




inget speciellt...


Ett par med hög midja, som jag älskar!

älskar ryggen, har en liknande i vit som är från asos, men denna var så snygg!

Min foundation tog slut, så det passade sig bra att köpa en ny... vi har ju inte make up store i värnamo. Jag rekomenderar denna till alla! Jag har en väldigt jobbig hy, så denna passar mig väldigt bra. Det finns för både blank och torr hy!

Min dröm!!


ÄLSKAR DEN!



Ni får ha det så bra nu!

TTTTAAGGGAAAA!

Hejsan på er! Imon bär det av på klassresa till Sotckholm, ska bli kul att åka dit med klassen... blir nog mer annorlunda än att åka med familjen och hälsa på släktingar! Idag ska jag packa, och städa mitt rum, som jag skulle gjort i förrgår... oops. Ha det så bra! Jag slänger kanske in ett inlägg ikväll, på ett nystädat rum och en packad väska.
kram kram





Tog en paus i pluggandet...

... och satte mig och tecknade lite, här kommer resultat!




Det här är HUMOR!


Lat Lördag!

Idag är mitt schema fullpackat med plugg, det är kul plugg som tur väl är! Just nu håller jag på att måla en framsida till min svenska inlämning. Jag tar kort och visar er senare. Ikväll ska jag på fest hos Matilda för hon har fyllt år, det ska bli kul!

kram på er så länge!


Musik, är något personligt...

Musik, är något personligt. Jag tycker om musik jag kan känna igen mig i, antingen texten eller musiken. Jag gillar låtar som man kan lyssna på i vilket humor man än har. Endel musik kan vara inspirerande, hur vet jag inte. Men ibland när jag inte vet vad jag ska ta på mig, så sätter jag på musik och då vet jag!
Mina favoriter som jag lyssnat på i snart ett halvår är...

Melissa Horn!

och Veronica Maggio!

snodde en klubba för din skull

Skämt och sido, när jag gick in på amandas blogg har hon lagt upp en GAMMAL bild på mig och henne. KUUL!
Jag älskar också att lägga upp gamla bilder! ;)

Kommer ihåg denna dagen, jag hade haft föreställning med kulturskolan och vi hade ätit pizza till lunch. Vi fick varsin klubba, så jag snodde med en till Amanda också!

färgat håret

Visst blev det bra?


skojjar bara! Men jag har funderat på det ett tag. Frågan är bara om jag passar i det? hm...
Jag tror jag skulle trvias med det, jag klär mig inte i så mycket färg alls, så jag skulle inte ha några problem att matcha det... men jag är osäker?
kram

Mitt drömbröllop

Jag vill gifta mig i Varberg i en gammal kyrka, att gå längs med mittgången måste jag bara göra! haha (hårda bud) Sen ska vi gå ut på trappan och alla ska kasta ris på oss. Efter det ska alla gäster åka till varbergs fästning, inne på borggården står finns det servitörer och servitriser som delar ut champange glas och smått och gott! (det kommer vara fint väder, 25 grader och soligt i början av sommaren) Alla ska vara FINT klädda! Sedan kommer vi i en fin vit gammal bil. Det är mingel ute på borggården, sedan fortsätter mat, dans och skratt inne i en festlokal som ligger inne i fästningen. Det är jätte bra för ingången till lokalen är på borggården. På mitt bröllop hoppas jag att folk vill hålla tal, stand up vill jag ha med Soran Ismail! Min klänning kommer vara vit, och jag tror sjöjungfru form, jag tycker den är så smickrande! eller något i stilen som Kate hade...







denna lokalen

fast med öppna fönster! fast långbord, och andra möbler och annan dukning...


och denna dukningen, och något liknande i möbler!

Jag kommer också ha en mingelfotograf, som tar kort!

tjillivippen!


lite inspiration på kvälskvisten


älskar skorna längst till höger! men inga för mina fötter, utan kanske för hyllan. Där kan dom stå och se fina ut!



kram

Paradise Oskar

Jag älskar honom, så naturlig, sån känsla... han äger ju hela melodifestivalen! texten är så fin, och han gör det så j*vla bra!



längtar alltid till onsdagar

ja, det gör jag! för klockan tio på kvällen är det THE EVENT på svt 1. Det är en serie som är extremt spännande.
Annars idag, varit i skolan och slutade tidigt (halv 1)... sköööönt! Jag och michaela var på stan, jag har tänkt köpa en bikini på h&m, men nu fanns det bara underdelar, sikken osis. Jag får köpa den i sthlm istället!

den ser nästan lila ut på bilderna men det är den inte! typ vinröd?


kram! elin

snack snack snack

Jag känner att jag inte trivs med detta, jag vill ha det lite mer personligt... och ska jobba på det! Jag ska skriva och visa mer av min vardag. Jag ska använda systemkameran lite mer flitigt. på måndag ska jag på klassresa, till kära stockholm, så då ska det fotas! Jag ska byta header, men då tänkte jag ha en bild, som kanske tas i stockholm, jag ska börja våga vara med på kort. Jag fastnar aldrig på kort, men så är det och det får jag acceptera. Jag får skärpa mig, och jag tror det har med självförtroende att göra! Jag MÅSTE skärpa mig! jag måste börja klä mig i färg, vilket jag är dålig på. Jag mår bra och får bättre självförtroende om jag trivs i det jag har på mig, det är naturligt. I stockholm ska jag shoppa! och våga var med på kort och vara nöjd med mig själv!

nu kommer lite bilder som är mycket inspirerande!




tjoflöjt /elin

mina favoriter i melodifestivalen




Elin Kling


RSS 2.0